Prøv Havkajak

(2 kundeanmeldelser)

DKK 495.00

Vil du godt i gang med havkajak, eller måske bare lige se om det er noget du godt vil bruge mere tid på?
Så er Prøv Havkajak den perfekte introduktion til havkajak hvor du lærer om udstyret, teknikken og kommer lidt på tur.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vores mål med dette kursus er, at give dig den bedste introduktion til havkajak ved at tage dig med på en typisk havkajaktur langs Øresunds smukke kyst. Sådan som vi, og de fleste andre der er bidt af havkajak gør det.
Som udgangspunkt vil du derfor ikke komme i vandet, men da man aldrig kan vide sig helt sikker – særligt når man er ny i kajak, så sikre vi at alle altid er klædt på i forhold til at en evt tur i vandet ikke skal blive alt for kold. Det betyder at vi stiller våddragter og øvrigt kajaktøj til rådighed og bortset fra de helt varme sensommerdage synes det er en rigtig god idé at have det på – for din sikkerhed.

Prøv Havkajak er ikke et kursus der giver dig færdigheder til at tage ud på egen hånd, da vi ikke kommer ind på redninger og andre sikkerhedsting du bør sætte sig ind i inden ture på egen hånd.
Skulle du falde i vandet skal vi nok sørger for at du kommer hurtigt og trygt tilbage i kajakken, og med den rigtige påklædning bliver det sjældent så koldt.
Vi håber selvfølgelig at du også bliver grebet af de mange muligheder havkajakken giver og godt vil lærer mere om sikkerhed, redninger, turplanlægning mm.
Alle emner som du vil lære meget mere om på vores øvrige ture og kurser rundt om i de hjemlige farvande og i Blekinges fantastiske skærgård hvor vi har vores eget kursussted tæt ved.

Mødested
På Charlottenlund strand, midt på stranden ved de hvide skure hvor der er omklædning og toilet.

Program for dagen
Efter præsentation af deltagere og instruktøren, vil vi gennemgå havkajakken og de forskellige typer og funktioner.
Derefter vil der være en kort snak omkring påklædning og sikkerhed på og evt i vandet, inden vi klæder om til våddragter og øvrigt kajaktøj (inkl.) og tilpasser kajakken så alle sidder bedst muligt.
Efter ca 45 minutter er vi klar til at komme på vandet, hvor resten af turen foregår.
Vi vil her på en kortere tur gennemgå basisfærdigheder som  fremadtag, styretag, “tilte” (vippe) kajakken til manøvrering og måske lidt støttetag.
Ca 15 minutter før sluttidspunkt vil vi være tilbage ved stranden hvor vi klæder om og kan svare på spørgsmål, hvis du godt vil vide mere.

Yderligere information

Prøv havkajak

Mandag d. 3. maj, 16.00 til 19.00 2021, Mandag d. 17. maj, 16.00 til 19.00 2021, Mandag d. 31. maj, 16.00 til 19.00 2021, Mandag d. 14. juni, 16.00 til 19.00 2021, Mandag d. 6. september, 16.00 til 19.00 2021, Mandag d. 27. september, 15.00 til 18.00 2021, Mandag d. 4. oktober, 15.00 til 18.00 2021

2 anmeldelser af Prøv Havkajak

  1. Susanne

    Rigtig god tur. Anbefaling herfra
    Susanne

  2. Ole og Anita

    Helt fantastisk introduktion til havkajak. Vi er allerede klar til en tur til Blekinge med jer. tak.
    Ole og Anita

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...